Altair Astro

Altair Astro tilbyder et bredt og alsidigt udvalg af astronomisk tilbehør. Astro A/S er eksklusiv forhandler af alle deres produkter i Danmark og hele deres program han ses på kikkert-teleskophuset.

iOptron har specialiseret sig i produktion og udvikling af brugervenlige computerstyrede teleskoper til både visuel brug og astro-fotografering. Deres Minitower og SmartEQ Pro teleskoper med GoTo funktion benyttes i dag af amatørastronomer verden over men det er nok deres SkyTracker Pro og SkyGuider Pro til astro-fotografering som de er mest kendt for. Med disse monteringer er det nemt for alle at tage fantastiske langtidseksponeringer af nattehimlen med et DLSR kamera og et objektiv. Ingen behov for dyre eller kompliceret teleskoper og monteringer…

Altair Astro står i dag bag nogle af de mest populære astronomi kamera på markedet. Deres store ekspertise skinner igennem i både design og software (som de selv laver helt fra bunden). Dermed er man altid sikret at al kommunikation mellem hardware og software kører uden de mindste problemer. Deres nye Hypercam med USB3.0 ser allerede nu ud til at blive en rigtig "best seller".

Dug i forbindelse med nattekulden og teleskoper er noget som de fleste amatørastronomer kan snakke med om. Den mest effektive måde at forhindre eller minimere dug er med et varmebånd. Med en Pegasus håndkontrol og et Altair Astro varmebånd kan du nemt og hurtigt fjerne dug fra dit teleskop så det er klart til observationer eller fotografering.


 

iOptron SkyTracker

iOptron monteringer

Altair kamera

Varmebånd

Pegasus motorfokus