Bresser

1957: Bresser bliver grundlagt af Josef Bresser og specialiserede sig fra starten med import og distribution af kvalitets optik.

1979: Bresser overtages af hans søn Rolf Bresser som stadig den dag i dag, i tæt samarbejde med Jinghua Optical og Helmut Ebbert, driver firmaet videre i Josefs ånd.

2005: De første modeller i Bresser Messier serien kommer på markedet. Messier serien tilbyder et stort og alsidigt udvalg at linseteleskoper, spejlteleskoper og Maksutov-Cassegrain teleskoper og er i dag en absolut ”best-seller” i hele Europa.

2007: En helt ny serie af Bresser mikroskoper til både private og professionelle ser dagens lys.

2008: Bresser Junior lanceres og rettes direkte mod børn og unge sjæle.  

2009: Bresser går sammen med Scott Roberts om at skabe Explore Scientific som i dag levere høj kvalitets astronomisk tilbehør til amatørastronomer verden over.

2013: Bresser får en eksklusiv aftale om at producere og distribuere teleskoper, håndkikkerter og mikroskoper for National Geographic. Siden følger også en eksklusiv National Geographic Kids serie.

2014: Bresser overtager Folux i Holland og udvider deres sortiment med mere end 1000 forskellige produkter til studie og fotografering. 

2016: Hele Bresser Messier serien opdateres med nye modeller og opgraderes samtidig med blandt andet den ekstra kraftige Hexafoc fokuser.  

Bresser regnes i dag for Europas største distributør at teleskoper, mikroskoper, håndkikkerter og tilbehør. Astro A/S har været eksklusiv distributør for Bresser i Skandinavien i mere end 20 år.  

Bemærk venligst at disse links kun repræsentere et lille udvalg af de produkter som Bresser tilbyder. Du kan se det komplette udvalg på Kikkert-teleskophuset.


Håndkikkerter

Marinekikkerter

Udsigtskikkerter

Mikroskoper

 

Linseteleskoper

Spejlteleskoper

Messier teleskoper

Computerstyrede GoTo teleskoper

 

Junior hjørnet

National Geographic