Delta Optical

May the forest be generous with you!

Delta Optical blev grundlagt i 2002 af en gruppe folk med en fælles passion for optik. I dag, 15 år senere, benyttes deres produkter af amatør og professionelle over hele verden. De er blandt andet eksklusive leverandør til det Polske Politi, Forest Rangers og Polish Mountain Rescue Team (TOPR).

Mange Delta Optical produkter bliver testet i Tyskland hos DEVA instituttet for at sikrer den høje mekaniske og optiske kvalitet. Deres Titanium HD sigtekikkerter har f.eks. en lystransmission på hele 92% hvilket er meget imponerende for en sigtekikkert i dette prisleje.


SPORTS OPTIK 

Titanium ED

KOMMER SNART

Chase ED

Titanium ROH

Forest II

One

ED Udsigtskikkerter


JAGT OPTIK

Stryker HD

Titanium HD

Titanium

Titanium ED

MiniDot HD

CompactDot HD

 


Delta Stryker HD

Den nye Stryker HD serie er udviklet specielt til ekstrem langdistanceskydning og tilbyder det ypperligste indenfor optik og mekanik på markedet i dag.

 

Ved at benytte specielt udvalgte ED (ekstra-lav dispersion) glaslinser minimeres kromatisk aberration og man opnår et billede med fantastisk kontrast og opløsning ved alle forstørrelser. En ”high-end” fuld multilagsbelægningen på alle linseflader og prismer øger lystransmissionen og reducere lysskær og skygger.

 

Den høje kvalitet af både optikken og mekanikken gør det muligt at opnå en zoomfaktor på hele 10x. Dermed er sigtet meget fleksibelt og perfekt til skud på både korte og lange distancer.

 

Hurtigfokuserende øjestykke er standard på alle Stryker HD sigtekikkerter. Skarphedsindstillingen er let, og uønsket bevægelser reduceres til et minimum. Forstørrelsen styres nemt via den medfølgende Throw lever og de åbne tactical tårne indstilles hurtigt til den ønskede distance med det praktiske ZeroLock system

 

Delta Optical yder 10 års garanti på alle modeller i Stryker HD serien.

 

Læs mere her...

 


DEVA Institut Tyskland

Deutsche Versuchs- und Prüf-Anstalt für Jagd- und Sportwaffen e.V. har siden 1888 stået for omfattende og uafhængige tests af alle former for jagtvåben og sports optik. Deres laboratorier i Altenbeken og Berlin råder over avanceret maskiner til at teste alt lige fra sikkerheden i nye våben til den optiske og mekaniske kvalitet i nyt optik. De regnes derfor i dag som den førende autoritet på dette område.

 

Delta Optical får testet flere af deres kikkerter og sigtekikkerter hos DEVA for at få en uafhængig konfirmation af kvaliteten med følgende resultater:

 

Delta Titanium ROH håndkikkerterne har en lystransmission på 90% hvilket normalt er uhørt for en kikkert i dette prisleje.

 

Delta Titanium HD sigtekikkerterne har en lystransmission på hele 92% hvilket placere dem blandt de absolut bedste på dette område. Dog til en pris som er markant lavere end andre mærker med en lystransmission på dette niveau.