Leica Sport Optics

Leica Sport Optics er passioneret omkring naturen og jagt. De har forpligtet sig til at bringe folk tættere på naturen i over 110 år og har udviklet produkter af højeste kvalitet med dette mål i tankerne. Deres produkter samles i hånden af de fineste komponenter med ekstraordinær opmærksomhed på alle detaljer i produktionen. Leica Sport Optics tilbyder fremragende optiske elementer, mekanisk præcision og finish, i den legendariske kvalitet som de i dag er kendte for.

 

Den nye Noctivid HD serie repræsentere de absolut bedste kikkerter som Leica til dato har produceret. Det kompakte og moderne design tilbyder den perfekte balance af attributter til krystalklare observationer i naturen. Ergonomien og mekanikken går hånd i hånd med en uovertruffen optisk kvalitet. Eller som Leica blot siger: Unparalleled viewing…


Noctivid HD

Duovid HD

Ultravid HD Plus

Trinovid HD

Monovid

Pinmaster II / Pro

APO-Televid

Adventure Strap

Tilbehør

 

 

 

 


 

Leica Trinovid HD håndkikkerter

De første modeller i Trinovid familien blev skabt helt tilbage i 1958. Navnet står for "three novel innovations" (TriNovi): ergonomisk konstruktion, ægte intern fokusering og overlegen optisk ydeevne. Med disse kendetegn i mente er Trinovid HD modellerne kontinuerligt blevet opdateret til de verdensklasse kikkerter som vi kender i dag. Findes i 8x32, 10x32, 8x42 og 10x42. Alle 42mm modellerne leveres i øvrigt med den nye Adventure-Strap. 

 

Adventure-Strap

Den innovative og vandtætte neopren Adventure-Strap fra leica fungerer både som taske og bærerem/harness strap. Dermed sikrer du at din kikkert altid er klar til brug samtidige med den opbeavres sikkert.

 

Læs mere here...