Opticron

Smaller, lighter, brighter, sharper

Opticron blev grundlagt i 1970 og regnes i dag som Englands førende udbyder af håndkikkerter og udsigtskikkerter til natur og ornitologer. Med mere end 40 års erfaring råder de over en enorm ekspertise som har udmøntet sig i et af de største og mest alsidige udvalg på optik markedet i dag.

Innovation har altid været et gennemgående tema hos Opticron. De var blandt andet det første firma udover Europas "big three" til at introducere en håndkikkert med intern fokusering og en nærfokus på under 2 meter. De var også banebrydende med deres Travelscope serie som for første gang gjorde det muligt at tilbyde høj kvalitets optik i et kompakt design og dermed gøre udsigtskikkerten til et rejseinstrument. Dette ses tydeligt i deres nye MM4 serie

De har igennem alle årene været meget involveret i ornitologi og naturkonversation og støtter aktivt blandt andet WDC Shorewatch, ORCA, A Focus On Nature, The British Trust for Ornithology (BTO), The Wildlife Trusts, The Great Bustard Group, Butterfly Conservation m.fl.


Håndkikkerter

Udsigtskikkerter

Monokular

MMS m/billedstabilisator

USM2 SmartPhone adapter

 


Opticron MM4 GA ED 60mm udsigtskikkerter

MM4 er den seneste evolution af Travelscope konceptet som blev startet for over 20 år siden med den originale Opticron Mighty Midget. Med en længde på kun 260mm og en vægt på under 800 gram fylder MM4 ikke mere end en standard 42mm håndkikkert.

Et design med ED (ekstra-lav dispersion) linser og Opticrons F-type multicoating øger markant skarpheden og kontrasten i hele synsfeltet, selv under ugunstige lysforhold. Ved at benytte glas med ekstra lav dispersion (ED) minimeres kromatisk aberration som normalt forekommer ved forstørrelser over 60x. Det resulterende billede står skarpt og farverent ved alle forstørrelser. Fokuseringen er udstyret med grov- og fin fokusering for perfekt præcision (8:1 udveksling).

MM4 kan konfigureres med 8 forskellige forstørrelser og leveres med 30 års garanti.

Læs mere her...


 

Opticron USM-2 Universal SmartPhone adapter

Enhver der har forsøgt at tage et billede med en smartphone igennem en kikkert eller en udsigtskikkert ved hvor svært det er at opnå et godt resultat. Her kommer den smarte Smartphone adapter fra Opticron ind i billedet.

 

Adapteren monteres let og hurtigt på din Smartphone og okularet på udsigtskikkerten hvorefter du er klar til at fotografere. Alt sammen uden brug af værktøj.

 

Passer blandt andet på:
- Meade Wilderness 15-45x60, 20-60x80 & 20-60x100
- Vortex Optics Diamondback 20-60x60 & 20-60x80
- Opticron SDL, HDF og HR okular

Læs mere her...