Vortex Optics Vulture HD skumringskikkert

Med en effektiv lysåbning på 56mm er modellerne i Vulture HD serien perfekte til brug i skumringen. Alt gengives i et kontrastrigt billede helt uden farvefejl.

 

HD (high density) optikken i disse kikkerter leverer fantastisk opløsning og farverenhed i hele synsfeltet. Ved at benytte ED (ekstra-lav dispersion) glaslinser minimeres kromatisk aberration og man opnår et billede med øget kontrast og opløsning.

 

XR multilagsbelægningen på alle linseflader og prismer øger lystransmissionen og reducere lysskær og skygger. ArmorTek belægningen beskytter de udvendige linser mod regn, snavs og ridser. Bak4 prismerne er påført en fasekorrigende belægning som minimerer tabet af opløsning og øger kontrasten markant. Der er desuden anvendt en dielektrisk højreflekterende belægning som øger lys reflektiviteten til tæt på 99%.

 

Det ergonomiske design med gummiarmering er selvfølgelig vandtæt/dugfri med Argon gas og O-rings forseglinger. Argon gas går ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter. Den bibeholder desuden sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

 

Twist-up øjestykker med ekstra lang øjeafstand gør disse modeller specielt behagelig for brillebærer.

 

Inklusive slidstærk taske, beskyttelsesdæksler, ergonomisk bærerem og klud af mikrofiber.

 

Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på alle modeller i Vulture HD serien.

VIP står for “Very Important Promise” og handler om dig, ikke os. Det er vores løfte til dig at uanset problemet eller skaden, sørger vi for at reparere eller ombytte dit produkt uden beregning.

 

Model

15x56

Forstørrelse

15x

Frontlinse diameter

56mm

Synsfelt @ 1000m

75m

Nærfokus

4,5m

Øjeafstand

15mm

Pupilafstand

59-74mm

Udgangspupil

3,7mm

Dimensioner

193x147mm

Vægt

1236g

Artikel nr.

#60047

 

ANBEFALEDE TILBEHØR

Vortex Harness strap

Vortex stativadapter

Vortex SPUDZ

Vortex Rensekit

Stativer

 

 

 

Datablade

Kataloger

Prislister

Kikkert-teleskophuset