Handel med EAN nummer

Astro A/S har en lang tradition for handel med universitet, skoler, observatorier og andre offentlige institutioner rundt omkring i Danmark. Vi har igennem årene leveret mange mikroskoper og teleskoper til alle former og niveauer af undervisningsbrug. Astro A/S har også mere end 50 års erfaring med service og reparation af stort set alle former for optiske instrumenter. Vi kan med andre ord også være behjælpelige med service af f.eks. mikroskoper som efter manges års brug ikke længere lever op til de krav som stilles i den moderne undervisning.

 

EAN (European Article Numbering)

EAN-fakturering er en særlig faktureringsform, som bruges til det offentlige samt virksomheder, der er registreret i NemHandelsregisteret. Ved denne form for handle skal man blot oplyse sit unikke 13-cifret EAN nummer samt et gyldigt rekvisitionsnummer og e-mail. Resten ordner Astro A/S og alt fakturering forgår elektronisk i det, der hedder OIOUBL-format (indlæses direkte i et godkendelses- og økonomisystem). Afregning sker via E-fakturering – 30 dage netto.

 

Det er selvfølgelig også muligt at handle med EAN nummer direkte igennem vores shop Kikkert-teleskophuset. Her vælger man blot "Institution" under "Faktureringsinformation" ved udtjekning.

 

Kontakt os for nærmere oplysninger.