Om os

Astro A/S blev grundlagt i 1965 og koncentrerede sig i starten om produktionen af astronomiske teleskoper og udstyr til private og institutioner. Siden er import og eksport af stort set alle typer af optisk udstyr og tilbehør kommet til. I dag råder vi over mange agentur som gør det muligt for os at dække stort set ethvert behov indenfor astronomi, jagt, mikroskopi, natur og ornitologi med mere: Meade Instruments, Bresser, Vortex OpticsVixen, Welter Optics, Delta Optical, Fujinon, Lunt Solar Telescopes, Explore Scientific, GSO, Coronado og mange flere…

 

SHOWROOM

I vores showroom i Aalborg finder du et af Skandinaviens største udvalg i håndkikkerter, udsigtskikkerter, sigtekikkerter, mikroskoper, lupper og andet optisk udstyr. Har du brug for råd og vejledning har vi altid en medarbejder i overskud, som er klar til at hjælpe via e-mail eller telefon.

 

SUPPORT

Vores support telefoner er åben mandag-torsdag fra 10:00-16.00 og fredag fra 10:00-15:00. Ved henvendelser udenfor dette tidsrum kan vi kontaktes via e-mail som besvares alle hverdage indenfor 24 timer (se kontakt formular under "kontakt" i menuen).

 

SERVICE

Astro A/S har eget værksted, hvor vores dygtige finmekanikere har mere end 45 års erfaring med alle former for serviceeftersyn og reparationer af optiske produkter.

MIKROSKOPER: selvom det normalt ikke er nødvendigt i forbindelse med det årlige serviceeftersyn af et mikroskop, kræver det altid en grundig genkalibrering af det optiske system hvis der fortages en større reparation. Astro A/S råder over specielt værktøj og kalibreringsudstyr som garanterer at mikroskopet lever op til fabriksstandarden og specifikationerne når det forlader vores værksted.

KIKKERTER: vores værksted benytter en avanceret kollimeringsmaskine til at teste om en kikkert eller udsigtskikkert er kollimeret inden afsendelse. Vi har også mulighed for at genfylde Nitrogen- eller Argongas på vandtætte kikkerter.

Vi står altid klar til at påtage os specielle opgaver og har blandet andet stået for renovationen af kikkerter fra det Danske Kongeskib, et næste 100 år gamle Jens Olsen teleskop og mange observatorier rundt omkring i landet.

 


ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 09:30 - 16:00
Fredag 09:30 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
helligdage Lukket

KONTAKT OPLYSNINGER

Astro A/S
CVR: 28865031
Vandmanden 12B
DK-9200 Aalborg SV
Telefon: +45 9636 4545

BANKFORBINDELSE

Danske Bank
Reg. nr.: 3201
Konto nr.: 3243803381
IBAN nr: DK4830003243803381
SWIFT kode: DABADKKK