Astro Nautic WP marinekikkert m/kompas

Klassisk marinekikkert med kompas og stregplade. En 7x forstørrelse sikrer et roligt billede, selv ved kraftig søgang og den 50mm store lysåbning garanterer optimal lystransmission.

 

Den specielle konstruktion gør at kikkerten holder sig flydende på overfladen hvis man skulle være så uheldig og tabe den i vandet. Dette kombineret med den medfølgende flyderem sikre din kikkert optimalt.

 

Det indbyggede kompas er udstyret med belyst stregplade, hvilket gør pejlingen nem og behagelig. Kompas retningen blændes ind i bunden af synsfeltet og er letlæselig.

 

Multilagsbelægningen og Bak4 prismer øger lystransmissionen og mindske lysskær/skygger. Resultatet er lyse og skarpe billeder i både morgengry og skumringen.

 

Foldbar øjestykker med god øjeafstand sikrer et fuldt synsfelt, også for brillebærer. Skarphedsindstillingen justeres individuelt på begge øjne.

 

Kikkerten er ergonomisk designet så de ligger godt i hånden, har en let/kompakt konstruktion og er udstyret med let betjente betjeningselementer. Et nitrogenfyldt og o-rings forseglet kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klar til brug.

 

Leveres inklusive ekstra kraftig taske, beskyttelsesdæksler, batterier, neopren flyderem, klud af mikrofiber og Dansk manual.

 

Model

7x50

Forstørrelse

7x

Frontlinse diameter

50mm

Synsfelt @ 1000m

132m (7,5 grader)

Nærfokus

5m

Relativ lysstyrke

51.02

Dæmringstal

18.71

Udgangspupil

7,1mm

Strømkilde

2 x LR45/LR936

Dimensioner

150x200x80mm

Vægt

890g

Artikel nr.

#527003

 

ANBEFALEDE TILBEHØR

Vortex Harness strap

Vortex stativadapter

Vortex Rensesæt

Vortex Rensekit

Vortex SPUDZ

 


Datablade

Kataloger

Prislister

Kikkert-teleskophuset