GPO- German Precision Optics

GPO - German Precision Optics blev grundlagt og drives af ledende medarbejdere i den optiske industri, der har oplevet, hvordan store mærker øger rentabiliteten for at understøtte deres massive infrastrukturer. Denne type profitabilitetsstruktur resulterer normalt i øget forbrugerpris eller nedsat produktfunktionskvalitet. Vi hos GPO har en unik virksomhedsstruktur, der giver os mulighed for at opbygge produkter af højere kvalitet med bedre funktioner til lignende priser eller lignende kvalitetsprodukter til bedre priser. Alt vores design, teknik og kvalitetsstyring foregår internt i Tyskland.

 

Målet med GPO er at anvende en slank og effektiv forretningsmodel, eliminere unødvendige omkostninger og have et team, der er fuldt dedikeret til at betjene vores kunders behov på den bedste måde. Vores lille, dynamiske team understøttes på verdensplan af nogle af de bedste optiske og mekaniske ingeniører, designere, udviklere og elektroniske specialister til rådighed. Sammen med vores partnere har vi etableret et firma, der allerede er anerkendt for sin fremragende kundeorientering og produktportefølje, der giver fremragende værdi for pengene. Med nogle af de bedst designede, udførende og funktionelle produkter på markedet i dag inviterer vi dig til at udforske GPO og stole på os til at hjælpe dig med at nyde din PASSION™.


SPORTS OPTIK 

Passion HD

Passion ED

Passion

Rangeguide 2800

Rangetracker 1800

Flagmaster 1800 Golf

JAGT OPTIK 

 

GPOTAC

(kommer snart)

Spectra 8x

(kommer snart)

Spectra 6x

Spectra 5x

Spectra 4x

(kommer snart)

Spectra DOT


VORES MISSION

Vores mission er at designe, udvikle og levere førsteklasses præcisionsoptik til professionelle brugere på globalt plan. Hvordan går vi frem for at opnå dette? Vi gør det ved at samarbejde med toptalenter på tværs af alle områder, fra design til udvikling til produktion, og sikre, at de produkter, vi bringer på markedet, er de, du ønsker, til den pris, du kræver. Fleksibilitet er nøglen i vores organisation, hvorfor vi benytter flere partnere såvel som angriber flere kanaler for at sikre en bred mætning af GPO-mærket over hele verden.

 

Inden for designområder sørger vi for, at uanset om du nyder en PASSION™ ED til din daglige udendørs aktivitet eller er på markedet for den pålidelige og holdbare GPOTAC 1-8x24i til dine sportsskydningsbehov, at disse produkter er designet til at imødekomme dine behov. Fra dette stadie sikrer vi, at udviklingen af ​​vores produkter lever op til eller overstiger konkurrenternes standarder uden at tilføje ekstra omkostninger, som du unødigt skal betale for.

 

VORES VISION

Vi ønsker at være den valgte partner for vores kunder i alle vores segmenter. At være partner betyder, at vi altid stræber efter at forstå alle aspekter af vores kunders krav. Vi ved, hvordan vores kunder arbejder, og hvilke udfordringer de står over for. Vi vil hjælpe og tilbyde vores kunder den bedste pris, kvalitet og serviceværdi.

 

"Vi vil hjælpe vores kunder med at nyde deres lidenskab" GPO vil være din partner i alle dine udendørs eventyr. Kvalitet, pålidelig og funktionel optik hjælper med at gøre din PASSION™ til en realitet.

 

VORES KVALITET

Som en lille virksomhed ledet af tidligere ledere fra store sportsoptikfremstillingsvirksomheder ved vi, hvad kvalitet står for. Vi ved også, at kvalitet er nøglen for at opbygge den type virksomhed, vi ønsker, hvor du vores kunder vil være stolte af at købe GPO-produkter. Vi kender de problemer, der kan opstå i fremstillingsprocessen, som kan have en negativ indvirkning på dig, og vi har til formål at eliminere dem med vores partnere, så du behøver ikke bekymre dig om dem senere.

 

Derfor overvåger, kontrollerer og gennemgår vi løbende alle produkter, vi leverer til dig. Fra og med vores globale partnere ned til hver enkelt kikkert og sigtekikkert sørger vi for, at de lever op til den type kvalitet, du kan være tilfreds med. Alt, hvor du tidligere har oplevet problemer, ved vi om og har gjort så meget som muligt for at fjerne disse problemer.

 

Vores dedikation til at sikre, at du får produkter med fremragende kvalitet, ligger først og fremmest i vores prioriteter, og hvad vi overvejer med hvert trin i design-, udviklings- og fremstillingsprocessen. Vores firma, vores navne og vores fremtid afhænger af kvaliteten af ​​vores produkter. Af disse grunde kan du være sikker på, at du får kvalitetsfunktion og høj ydeevne med hvert GPO-produkt, du køber.