Vortex Optics HD 11-33x50 udsigtskikkerter

Disse modeller byder på Vortex Optics velrenommerede high density (HD) glas, Apokromatisk 3-linset design, XR Plus fuld multilagsbelægning og ArmorTek coating. De er med andre ord det ultimative redskab til både visuelle iagttagelse og fotografering.

 

For at sikrer den mest præcise betjening er Razor HD modellernes fokuseringssystem udstyret med dobbelt transmission der giver mulighed for hurtig og finjusteret fokusering med 10:1 udveksling.

 

HD (high density) Premium optikken i disse udsigtskikkerter leverer fantastisk opløsning og farverenhed i hele synsfeltet. Ved at benytte ED (ekstra-lav dispersion) glaslinser minimeres kromatisk aberration og man opnår et billede med øget kontrast og opløsning. Et 3-linset apokromatisk design fjerner desuden farvefejl ved at samle lyset fra hele det synlige spektrum i et og samme fokal punkt.

 

XR Plus multilagsbelægningen på alle linseflader og prismer øger lystransmissionen og reducere lysskær og skygger. Prismerne er påført en fasekorrigende belægning som minimerer tabet af opløsning og øger kontrasten markant. Der er desuden anvendt en dielektrisk højreflekterende belægning som øger lysrefleksiviteten til tæt på 99%. ArmorTek belægningen beskytter de udvendige linser mod regn, snavs og ridser. Alle de forskellige belægninger er desuden påført med den specielle Plasma Tech som markant forlænger deres holdbarhed.

 

Alle modellerne er selvfølgelig vandtæt/dugfri med Argon gas og O-rings forseglinger. Argon gas går ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter. Den bibeholder desuden sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

 

Twist-up øjestykke med ekstra lang øjeafstand gør disse modeller specielt behagelig for brillebærer.

 

Da den fortrukne observationsposition er en personlig afgørelse, kan alle Razor HD modellerne selvfølgelig leveres med enten lige eller 45 grader indsigt.

 

Alle modeller leveres inklusive slidstærk taske, beskyttelsesdæksler og klud af mikrofiber.

 

FEATURES

- HD Premium 3-linset APO optisk design med ED (ekstra-lav dispersion) glaslinser

- Fasekorrigeret og dielektrisk højreflekterende belægning på Bak4 prismerne

- Fuld XR Plus multilagsbelægningen på alle linseflader og prismer øger lystransmissionen og reducere lysskær og skygger

- ArmorTek belægningen beskytter de udvendige linser mod regn, snavs og ridser

- Plasma Tech forlænger holdbarheden på alle belægninger markant

- Vandtæt og dugfri konstruktion med Argongas

- Twist-up øjestykke med ekstra lang øjeafstand til brug med briller

- 360 grader roterbar kikkerthus (gælder kun modeller med 45 grader indsigt)

- Mulighed for 45 grader eller lige indsigt

 

Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på alle modeller i Razor HD serien.

VIP står for “Very Important Promise” og handler om dig, ikke os. Det er vores løfte til dig at uanset problemet eller skaden, sørger vi for at reparere eller ombytte dit produkt uden beregning.

 

 

 

Model

11 – 33 x 50A

11 – 33 x 50S

Forstørrelse

11-33x

Frontlinse diameter

50mm

Indsigt

45 grader (angled)

Lige (straight)

Synsfelt @ 1000m

63 – 31,5m

Nærfokus

2m

Øjeafstand

16-19mm

Længde

279mm

262mm

Vægt

709g

ANBEFALEDE TILBEHØR

Stativer

Vortex Rensekit

Vortex SPUDZ

 

 

 

 

Datablade

Kataloger

Prislister

Kikkert-teleskophuset