Vortex Optics Recce Pro HD monokular

Recco Pro HD er designet til den kræsne observatør hvor optik, mekanik og letvægtskonstruktionen går op i en højre enhed. Den er desuden udstyret med et patenteret sigtemiddel der gør det muligt at måle afstanden og størrelsen på et givet objekt.

 

HD (high density) optikken i denne kikkert leverer fantastisk opløsning og farverenhed i hele synsfeltet. Ved at benytte ED (ekstra-lav dispersion) glaslinser minimeres kromatisk aberration og man opnår et billede med øget kontrast og opløsning. XR multilagsbelægning sikrer maksimal lystransmission. ArmorTek coating beskytter desuden de udvendige linser mod snavs og ridser.

 

Kraftig gummiarmering og en vandtæt/dugfri konstruktion med Argon gas og O-rings forseglinger. Argon gas går ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter. Den bibeholder desuden sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

 

Twist-up øjestykke med ekstra lange øjeafstand gør denne model specielt behagelig for brillebærer.

 

Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på alle modeller i Recce Pro HD serien.

VIP står for “Very Important Promise” og handler om dig, ikke os. Det er vores løfte til dig at uanset problemet eller skaden, sørger vi for at reparere eller ombytte dit produkt uden beregning.

 

 

Model

Recce Pro HD 8x32

Forstørrelse

8x

Frontlinse diameter

32mm

Synsfelt på 1000 meter

133 meter

Nærfokus

1,5 meter

Øjeafstand

14,5mm

Udgangspupil

4mm

Dimensioner

157x35mm

Vægt

312g

Artikel nr.

#60275

 

 


ANBEFALEDE TILBEHØR

Vortex Rensekit

Vortex SPUDZ

 

 

 

 

 

 

Datablade

Kataloger

Prislister

Kikkert-teleskophuset