Vortex Optics Recon R/T monokular

Luksus monokular med patenteret skala der gør det muligt at måle afstande til objekter som man på forhånd kender størrelsen på. Skalaen er inddelt i MRAD og er udstyret med 4 sil­huetter af mennesker for hurtig afstandsbedømmelse.

 

Ved at benytte ED (ekstra-lav dispersion) glaslinser minimeres kromatisk aberration og man opnår et billede med øget kontrast og opløsning. Fuld XR multilagsbelægning på alle linseflader og prismer øger lystransmissionen og reducere lysskær og skygger. Prismerne er påført en fasekorrigende belægning som minimerer tabet af opløsning og øger kontrasten markant. De udvendige linser er desuden beskyttet mod regn, snavs og ridser via den specielle ArmorTek belægningen.

 

Det kompakte design med kraftig stødsikker gummiarmering er selvfølgelig vandtæt/dugfri med Argon gas og O-rings forseglinger. Argon gas går ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter. Den bibeholder desuden sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

 

Recon R/T er udstyret med hornformede øjestykke som blokerer perifert lys og giver dig et mere tydeligt synsfelt.

 

Leveres inklusive taske, beskyttelsesdæksler, Uni-Daptor stativadapter, håndledsrem og klud af mikrofiber.

 

Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på alle modeller i Recon R/T serien.

VIP står for “Very Important Promise” og handler om dig, ikke os. Det er vores løfte til dig at uanset problemet eller skaden, sørger vi for at reparere eller ombytte dit produkt uden beregning.

 

 

Model

Recon 15x50 R/T

Forstørrelse

15x

Frontlinse diameter

50mm

Synsfelt på 1000 meter

71,75 meter

Nærfokus

3,6 meter

Øjeafstand

16mm

Udgangspupil

3,3mm

Længde

178mm

Vægt

431g

Artikel nr.

#60095

 


ANBEFALEDE TILBEHØR

Vortex Rensekit

Vortex SPUDZ

 

 

 

 

Datablade

Kataloger

Prislister

Kikkert-teleskophuset