Vortex Optics Triump HD håndkikkert

Beviset på, at ”mindre” er det nye ”mere”

Med introduktionen af den nye Triumph HD 10x42 har Vortex skabet en kikkert som ganske enkelt sprænger ”pris-kontra-kvalitet” barrieren en gang for alle.

 

Optik

Et optimeret ”High Definition” optisk system med fasekorrigeret Bak4 prismer levere høj opløsning, minimere kromatisk aberration (farvefejl), giver god farvefidelitet, kant-til-kant skarphed og optimal lystransmission. Fuld multilagsbelægning på alle linseflader øger lystransmissionen yderligere og minimere uønsket refleksion i kikkerten.

 

Konstruktion

Optikken beskyttes sikkert i et gummiarmeret kikkerthus, der er udstyret med twist-up øjestykker som gør den ideel til folk både med eller uden briller. Et stort fokuseringshjul, gevind til fotostativ og en lav vægt bidrager yderligere til at skabe en super brugervenlig kikkert.

 

Kikkerthuset er selvfølgelig vandtæt og beskyttet mod indvendig dug dannelse. Et Nitrogenfyldt og forseglet kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klar til brug.

 

 

 

 

Anvendelse

En 42mm håndkikkert omtales ofte som en ”universalkikkert” da den tilbyder det perfekt forhold mellem vægt, størrelse og ydeevne. Den er med andre ord perfekt til jagt eller ture i naturen hvor vægten på dit udstyr betyder noget men man stadig har brug for gode lysegenskaber i f.eks. skumringen.

 

GlassPak taske

Med GlassPak tasken fra Vortex kan du på en let og praktisk måde holde styr på din håndkikkert og tilbehør. Tasken er kompakt, og man har hurtig adgang til sit udstyr. Den elastiske kikkertrem holder tasken tæt ind til kroppen, hvor den altid er klar til brug!

 

Features

  • HD optisk system med fasekorrigeret Bak4 prismer
  • Fuld multilagsbelægning på alle linseflader (FMC)
  • Vandtæt konstruktion med Nitrogengas
  • Kikkerthus med stødsikker gummiarmering
  • Brugervenligt fokuseringshjul
  • Twist-up øjestykker med klikstop til brug med eller uden briller
  • Gevind til standard stativadapter

 

I kassen:

  • Kikkert, GlassPak taske, neopren bærerem, beskyttelsesdæksler, mikrofiberklud og Engelsk manual

 


Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på alle modeller i Triumph HD-serien

"VIP står for “Very Important Promise” og handler om dig, ikke os. Det er vores løfte til dig at uanset problemet eller skaden, sørger vi for at reparere eller ombytte dit produkt uden beregning. Garantien dækker alle skader som har indflydelse på produktets optiske eller mekaniske egenskaber"


Model

Triump HD 10x42

Forstørrelse

10x

Frontlinse diameter

42mm

Synsfelt på 1000 meter

112 meter (6,4 grader)

Øjeafstand

17mm

Nærfokus

5 meter

Udgangspupil

4,2mm

Pupilafstand

55-75mm

Dimensioner 155x127mm

Vægt

649 gram

SKU

#60001 (TRI-1042)

EAN

#843829133609

 


 

Datablade

Kataloger

Prislister

Kikkert-teleskophuset