Bresser

Lige siden 1957 har nysgerrige begivet sig ud på eventyr og opdaget nye ting med produkter fra BRESSER GmbH. Inden for områderne optik, udendørs, fotostudie og smart læring udstyrer vi alle fra begyndere til professionelle til deres individuelle opdagelsesrejse - verden over.

 

Vi tænker altid langsigtet: Vi er særligt stolte af vores langsigtede gode forretningsforbindelser, tilfredse kunder og motiverede medarbejdere. Forbindelsen til JOC Group er også resultatet af årtiers succesfuldt samarbejde. Korte beslutningsprocesser giver os tilstrækkeligt spillerum til at reagere hurtigt og fleksibelt på enhver udfordring. Vi beviser også vores moderne og fremadrettede orientering gennem tæt integration af forskning og udvikling, produktion, salg og marketing samt logistik.

 

Hovedkvarter Rhede

Fra det rolige Rhede i Westfalen rejser vores produkter verden rundt. Det store lager på stedet byder på masser af plads til at sikre konstant levering. For til enhver tid at kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige kvalitet, har vi indrettet omfattende testfaciliteter i Rhede. I det støvfrie optiske laboratorium vurderer vi vores optik med hensyn til ydeevne og farverenhed. Og i observatoriet på virksomhedens område kan vores teleskoper bruges direkte.

Vi vil også gerne opfordre andre til at slukke deres tørst efter viden. BRESSER tilbyder gode kampagner for store og små opdagelsesrejsende som en del af mange interne og eksterne begivenheder.

 

BRESSER på verdensplan

Som en virksomhed, der til enhver tid er stabil, nyder BRESSER konstant vækst. Vi bringer talent fra forskellige dele af verden med ombord. Salgsselskaberne i Holland, Frankrig, England, Spanien og USA yder allerede et væsentligt bidrag til virksomhedens succes. I mellemtiden er de fleste BRESSER-produkter også tilgængelige uden for Tyskland på alle verdens kontinenter.

 

Kvalitet fra BRESSER

Årtiers erfaring og altid state-of-the-art - sådan tilbyder vi vores kunder kvalitet på højeste niveau. Derfor har vi råd til at forlænge garantiperioderne for alle BRESSER-mærkeprodukter til mindst 5 år. Vi er altid tæt på kunden med vores service. Så hvis noget ikke virker, finder vi altid en fair løsning. De mange positive tilbagemeldinger fra vores kunder opmuntrer os i dette kursus.

 

De mange forskellige mærker fra BRESSER

Ung og gammel, nybegynder og professionel – vi vil gøre det muligt for alle at få udvidet deres egen horisont. Derfor har vi positioneret vores produktportefølje bredere end de fleste andre virksomheder i branchen. Vi stoler på et klart brandkoncept.

 

Husmærket BRESSER står internationalt for god kvalitet, pålidelighed og et fremragende forhold mellem pris og ydelse. Med en all-round effekt fra alle produktområder kombinerer den det største udvalg. BRESSER betjener næsten alle former for handel: fra specialister i astronomi, optik, fotografi og jagt til store detailkæder, legetøjsbutikker og udvalgte webbutikker.

 

At række ud til stjernerne

Hobbyastronomer vil glæde sig over et stort udvalg af teleskoper og tilbehør af høj kvalitet fra mærket BRESSER. De computerstyrede modeller gør det nemmere at komme i gang med at observere himlen. Med en lille håndcontroller finder de det himmelske objekt, de leder efter, ved et tryk på en knap. Så let! Du kan se stjerner, planeter, galakser, stjernetåger og stjernehobe, som ikke er synlige for det blotte øje, gennem specielle vid vinklede okularer.

 

Se på tingene i detaljer

Der har altid været eksklusive mikroskoper fra BRESSER – men aldrig i en så variation som i dag. Men ikke kun produkterne overbeviser. Vores specialister scorer med deres fleksibilitet og kan således opfylde næsten enhver kundeønske. De rådgiver gerne alle kunder individuelt og kompetent om deres hobby, i uddannelsessektoren, inden for medicin og videnskab samt i industrien.

 

Oplev naturens vidundere

Casual observatører og professionelle vil finde et stort udvalg af kikkerter og spotting scopes i alle pris- og ydelsesklasser hos BRESSER. Gode ​​bedømmelser fra den internationale specialistportal Best Binocular and Binocular Reviews (BBR) bekræfter f.eks. Pirsch ED-serien vores høje kvalitetsstandarder.

 

Gå nye veje

Med et spændende udvalg af produkter har BRESSER også gjort sig bemærket uden for optikken. Radio- og fjerndrevne vejrstationer har været en integreret del af sortimentet i mange år. Derudover er de forskellige produkter inden for fotostudier meget populære. Til gengæld bruger forskellige dyrelivskameraer bevægelsessensorer til at holde øje med spændende processer i naturen dag og nat. Naturligvis innovativ teknologi som f.eks. 3D-printere har altid en plads hos BRESSER.


Sports Optik

Astronomi

Mikroskopi

Bresser Junior

National Geographic Kids

National Geographic

Explore Scientific

Explore Scientific Vejrstationer

Bresser Vejrstationer

Oregon Scientific

Vixen Sport Optik

Vixen Astronomi