Explore Scientific

Grundlægger og præsident Scott Roberts har tilbragt mere end 40 år indenfor astronomi branchen. Det der begyndte som en hobby, har gennem årene udviklet sig til mere end blot en levevej. Få mennesker brænder så meget for astronomi som Scott og han er i dag et af de mest kendte ansigter på den amerikanske astronomi scene.

Efter 11 år hos Oceanside Photo & Telescope (OPT) og 21 år hos Meade Instruments startede Scott i 2008 Explore Scientific i tæt samarbejde med Jinghua Optical Corporation (JOC) om at udvikle kvalitets teleskoper og tilbehør.  Året efter indgik Scott desuden en aftale med Bresser i Tyskland om at blive deres eksklusive distributør i USA.

I dag levere Explore Scientific et bredt sortiment af teleskoper, okular, diagonaler, filtre og andet udstyr til den kræsne observatør. Især deres okular og ED teleskoper regnes blandt de bedste på markedet.

Bemærk venligst at disse links kun repræsentere et lille udvalg af de produkter som Explore Scientific tilbyder. Du kan se det komplette udvalg på Kikkert-teleskophuset.


ED APO teleskoper

OTA (optical tube assemblie)

Dobson teleskoper

Telescope Drive Master (TDM)

 

Okular

Filter

Koma korrektor & field flattener

Diagonaler